Krajalnice sklepowe
Pokrojenie chleba, serów, wędlin czy mięsa w cienkie, równe plastry może być trudne, jeśli nie mamy odpowiednich narzędzi. Oczywiście ostry nóż może być tutaj pomocny, ale trzeba uwzględnić kilka rodzajów tych przyborów kuchennych. Inny nadaje się do chleba, jeszcze inny do sera czy mięsa. Krajalnice sklepowe to dobry wybór.
![Krajalnica Ma-Ga 210pT do sera](./dane/small/d9e9db8d65f84b78b62f5e5ff79be60f.jpg)
![Krajalnica Ma-Ga 210p do wędlin](./dane/small/23b8713de04f4c878bace9586f4ea593.jpg)
![Krajalnica Ma-Ga 310p2T do sera](./dane/small/c42f41e25c9e4d8bb27f3fd6126efec6.jpg)
![Krajalnica Ma-Ga 612p do wędlin](./dane/small/db19f495d7a647fe8f28636bc28fbd9b.jpg)
![Krajalnica Ma-Ga 612pT do sera](./dane/small/5b4cb5dc852145539823d8ce361d3d13.jpg)
![Krajalnica półautomatyczna Ma-Ga S3-712](./dane/small/31ba364ffa85497c92fb0084179611e1.jpg)
![Krajalnica Ma-Ga 310p2](./dane/small/44690c65c3284c6c82210929284e45e7.jpg)